Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Tefal BL19H4F0 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Nature's Nook 26-11-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

The musthave voor in de keuken

Geschreven voor: Tefal BL19H4F0

Onlangs hebben wij het genoegen gehad om de Tefal BlendUp blender te mogen testen.
Wat een apparaat! Wij zouden niet meer zonder kunnen. In de volgende punten vertellen wij waarom we zo enthousiast zijn over de Tefal BlendUp.

Eerste impressie bij uitpakken:
Toen we de Tefal BlendUp binnenkregen, dachten we in eerste instantie dat de mixbekers van glas zouden zijn. De bekers zijn van dik plastic en hierdoor ook ideaal om mee te nemen in je tas. Zo hoef je niet bang te zijn dat er een beker knapt.
De blender zelf lijkt behoorlijk robuust, staat stevig en is voor een blender redelijk zwaar. Vanwege de prachtige kleuren is het ook nog een eye-catcher voor in de keuken. Bij ons staat hij daarom gewoon op het aanrecht en niet verstopt in de kast.

Gebruiksvriendelijkheid:
Je zet de blender met zuignappen vast op het aanrecht, je hoeft hem dus niet constant zelf vast te houden. De Tefal BlendUp gaat automatisch uit of aan wanneer je de mixbekers in het apparaat vastdraait. Hierdoor kan je nooit per ongeluk de blender aanzetten.

Prestaties:
Wij hebben vooral gebruikgemaakt van de smoothie-/silencestand. De silencestand zorgt ervoor dat de blender minder lawaai maakt. Dit is voor ons ideaal omdat wij regelmatig om en om werken.
Zo kan ik 's morgens een gezonde smoothie bereiden zonder dat mijn partner wakker wordt.
Terwijl de Tefal BlendUp op timer zijn programma’s draait, kan ik nog andere dingen doen. Je hoeft er dus niet constant bij te blijven. Bevroren fruit is voor de blender geen probleem. Keer op keer hebben we heerlijke romige smoothies, en deze zijn superhandig mee te nemen in de To-go-bekers.
Onderhoud:
Zodra je klaar bent met de Tefal BlendUp, kun je de mixbeker een keer omspoelen en met water weer terugzetten. Deze heeft namelijk een auto-cleanprogramma en maakt hierbij zelf de messen en bekers schoon. Voor de hardnekkige dingen kan je met de bijgeleverde borstel de binnenkant van de bekers schoonmaken. Wij hebben zelf nog nooit gebruik hoeven maken van de schoonmaakborstel.

Conclusie:
Wij zijn superenthousiast over de Tefal BlendUp en kunnen niet wachten om de andere standen uit te proberen! Deze blender is een must-have voor in de keuken en daarnaast ook nog een echte eye-catcher. De prijs-kwaliteitverhouding is goed, zeker voor alle opties die er op de Tefal BlendUp zitten. Wij raden deze blender zeker aan!

Pluspunten

• Autoclean progamma
  • 2 verschillende formaten mix-bekers
  • Eye-Catcher voor in de keuken
  • Sterke blenden (ijs geen probleem!)

Minpunten